top of page

meidän  ARVOT

Ihmiset

 

Olemme työhömme motivoituneita ja asiakkaidemme näkemykset ovat työmme merkityksellisin suuntaviiva. Suunnittelemme ja toteutamme kattokohteemme täten aina asiakaslähtöisesti ja rakennamme ihmisille laadukkaita ja toimivia kattoja. Ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta on yrityksemme ydin. Arvostamme työntekijöitämme yksilöinä, ja jokainen työntekijä on meille korvaamaton.

 

Turvallisuus

 

Toimintamme perustuu ”nolla tapaturmaa” -ajatukseen. Jokaisella  työmaallamme ja toimistossamme työskentelevän työntekijämme tulee päästä töistä terveenä kotiin, vuoden jokaisena työpäivänä. Työturvallisuus on ykkösasia, josta ei työnteossa tingitä. Kaikilla kattoasentajillamme on voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit. Teemme jatkuvasti parannuksia tapaturmattoman työpaikan saavuttamiseksi.

 

Laatu & toimivat katot

 

Toimintamme lähtökohtana on tyytyväinen asiakas. Olemme aktiivisesti yhteydessä tilaajaan kattotyön jokaisessa vaiheessa. Yrityksemme perusarvoihin kuuluu laadukas toiminta ja toimiva katto. Rakennamme kattoa aina sillä ajatuksella kuin tekisimme kattoa itsellemme. Noudatamme Toimivat Katot katonteko-ohjeistusta toiminnassamme. 

 

Toiminta

 

Lähes 20 vuoden kokemuksella, huolellisella kattotyön suunnittelulla, korkeatasoisilla materiaaleilla sekä työmaiden valvonnalla takaamme ennalta laaditussa suunnitelmassa, budjetissa ja aikataulussa pysymisen. Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia.  

bottom of page