top of page
Aurinkopaneelit asennus huopakattoon

 Aurinkopaneelit katollesi  ammattitaidolla

 

Lohjan Kattoexperteillä on pitkä kokemus ja osaaminen huopakattojen asentamisesta vuodesta 2003 alkaen. Asennamme aurinkopaneelit huopakaton asentamisen yhteydessä tai valmiille huopa-,  pelti- tai tiilikatolle ammattitaidolla.

Pitkän huopakattojen asentamiskokemuksen kautta meillä on osaaminen ja tietämys, kuinka asennamme aurinkopaneelit rikkomatta alla olevaa huopaa, jolloin myös mahdolliset vuotoriskit minimoidaan.

 Aurinkopaneelit omakotitaloon,
 vapaa-ajan asuntoon,  taloyhtiöille, yrityksille ja maatiloille 
 luvat      kotitalousvähennys      energiatuki 
Käytämme pääsääntöisesti Salo Solarin tuotteita

Salosolarin aurinkopaneelit ovat suomalaisia avainlipputuotteita.

 

Asentamamme aurinkosähköenergia paneelit ovat suomalaisia Salo Solarin Salossa valmistamia paneeleita. Nykyaikaiset aurinkopaneelit ovat huoltovapaita ja tehokkaita, joten alkuinvestointien jälkeen sähkön tuottaminen on ilmaista. Aurinkopaneelien monivaiheinen valmistusprosessi tehdään osittain käsityönä. 

Aurinkovoimaloita voidaan asentaa asiakkaan tarpeen mukaan omakotitalon, vapaa-ajanasuntojen,  yritysten, taloyhtiöiden  tai suuremmille katoille kuten maatiloille.

 

Tuotteiden takuu

Kauttamme teet turvallisen aurinkopaneelien asennuksen, sillä meiltä saat  aurinkopaneelien tehotakuun 25 vuotta plus miinus 20 % ja materiaalien asennustakuun 10 vuodelle. Asennamme laitteiston taatusti sähköyhtiöiden vaatimuksia noudattaen.

Omakotitalo
Omakotitalo_aurinkopaneelit

 Aurinkopaneelit  omakotitaloon 

Asennamme  omakotitaloosi suomalaisia aurinkopaneeleita ja näin tuemme suomalaista työtä ja kasvua. Selvitämme yhdessä kanssasi, minkälainen aurinkosähköjärjestelmä on sinulle järkevä ja asennamme laitteiston takuuvarmasti oikein. Mitoitamme aurinkosähkövoimalan aina tarpeesi mukaan. Meidän tarvitsee vain tietää vuotuinen sähköntarve omakotitalossasi ja talon kattomateriaali. Pääsääntönä on, että kolmasosa vuotuisesta sähkönkulutuksesta kannattaa kattaa aurinkopaneeleilla omakotitalossa, koska suurimman taloudellisen hyödyn aurinkosähkö tuo omassa käytössä. 

Yleisimmät aurinkosähköjärjestelmät ovat kooltaan 3-10 kW omakotitaloissa. Paneelit peittävät omakotitalon katosta noin 20–60 m2. Nykyisillä hinnoilla investointi aurinkopaneeleihin hyvällä paikalla maksaa itsensä takaisin noin vuosikymmenessä. Investoidun rahan vuosituotto on yli 5 %, kun sähkön käyttää itse. Sähköyhtiöt ovat velvollisia ostamaan ylijäämän, jos sellaista syntyy. Kysy asiasta lisää omalta sähköyhtiöltäsi. Yleiseen sähköverkkoon kytkettävät aurinkosähköpakettimme sisältävät aurinkopaneeleita toivomasi määrän ja kaikki muut tarvittavat osat. 

Katso miten voit hyödyntää energiatukea ja mitä lupa-asioita pitää huomioida.

 pyydä tarjous 

Vapaa-ajan asunto
VAPAA-AJAN-ASUNTO

 Aurinkopaneelit  vapaa-ajan asuntoon

Asennamme vapaa-ajan asuntoosi suomalaisia aurinkopaneeleita ja näin tuemme suomalaista työtä ja kasvua. Selvitämme yhdessä kanssasi, minkälainen aurinkosähköjärjestelmä on mökillesi järkevä ja asennamme aurinkosähkölaitteiston takuuvarmasti oikein. Mitoitamme aurinkosähkövoimalan aina tarpeesi mukaan. Meidän tarvitsee vain tietää vuotuinen sähköntarve vapaa-ajan asuntoosi ja asunnon kattomateriaali. 

Yleisimmät aurinkosähköjärjestelmät ovat kooltaan 3-10 kW vapaa-ajan asunnoissa. Paneelit peittävät vapaa-ajan asunnon katosta noin 20–60 m2. Nykyisillä hinnoilla investointi aurinkopaneeleihin hyvällä paikalla maksaa itsensä takaisin noin vuosikymmenessä. Investoidun rahan vuosituotto on  yli 5 %, kun sähkön käyttää itse. Sähköyhtiöt ovat velvollisia ostamaan ylijäämän, jos sellaista syntyy. Kysy asiasta lisää omalta sähköyhtiöltäsi. Yleiseen sähköverkkoon kytkettävät aurinkosähköpakettimme sisältävät aurinkopaneeleita toivomasi määrän ja kaikki muut tarvittavat osat. 

Katso miten voit hyödyntää energiatukea ja mitä lupa-asioita pitää huomioida.

 pyydä tarjous 
Taloyhtiöt
TALOYHTIÖT

 Aurinkopaneelit taloyhtiöille

Asumisesta syntyy noin kolmasosa suomalaisten hiilijalanjäljestä, josta energiankulutus muodostaa leijonanosan. Esimerkiksi Helsingissä rakennusten lämmitys tuottaa miltei 60 prosenttia kaupungin hiilidioksidipäästöistä. Nyt aurinkosähkön käyttöä pyritään lisäämään taloyhtiöissä lakimuutoksella. Uusi laki tulee voimaan vuoden 2021 alusta, minkä jälkeen suomalaiset pääsevät hyödyntämään aurinkosähköä ilman siirtomaksuja ja veroja vaiheittain eri puolilla maata vuoteen 2023 mennessä. Helsingissä hyvityslaskenta on mahdollista jo ensi vuoden 2021 alusta. Aurinkopaneeleiden etuna on myös pitkä kesto ja vähäinen huollon tarve. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä budjettiinne sopiva ratkaisu.

Katso miten voit hyödyntää energiatukea ja mitä lupa-asioita pitää huomioida.

 pyydä tarjous 
Yrityksille
YRITYKSET

 Aurinkopaneelit  yritykselle 

Säästä yrityksesi kiinteissä kuluissa ryhtymällä tuottamaan aurinkosähköä. Palvelumme kattaa kaiken neuvonnasta asennukseen: autamme valitsemaan yrityksesi tarpeisiin soveltuvan laitteistokokonaisuuden. Selvitämme ja haemme tarvittaessa kanssasi energiatukia, joihin olet oikeutettu, sekä asennamme laitteiston takuuvarmasti ja laadukkaasti. Alkuinvestoinneista voit korvata osan energiatuilla.

Katso miten voit hyödyntää energiatukea ja mitä lupa-asioita pitää huomioida.

 pyydä tarjous 

Maatilat
MAATILA

 Aurinkopaneelit maatiloille

Aurinkosähkö on hyvä varavoiman lähde mm toimintavarmuutensa vuoksi. Kannattaisiko maatilasi hyödyntää  energiatuet ja investoida uusiutuvan energian tuotantoon? Energiatuilla voit kattaa osan aurinkosähkön tuottajaksi ryhtymisen kuluista. Autamme sinua valitsemaan tarkoituksenmukaisen laitteiston, selvitämme ja tarvittaessa haemme luvat kanssasi sekä rakennamme aurinkovoimalasi vaatimusten mukaisesti ja laadukkaasti.

Katso miten voit hyödyntää energiatukea ja mitä lupa-asioita pitää huomioida.

 pyydä tarjous 

Luvat

Asiakkaana sinulle jää tehtäväksi sähkönmyyntisopimuksen tekeminen. Meiltä saat lisätietoja tarvittaessa. Oheisesta linkeistä löydät lisää tietoa. Oma sähköntuotanto

Hyödynnä kotitalousvähennys

Aurinkopaneelien asennustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Lisäksi valtiolta on saanut vuodesta 2020 lähtien tukea remontteihin, jotka tekevät rakennuksesta energiatehokkaamman. Energiaremontista voi saada suuren osan tukina takaisin. Kotitalousvähennystä ja avustusta ei myönnetä yhtä aikaa. Eli avustusta ei myöskään voida myöntää, jos hakijalle myönnetään muuta avustusta tai jos hän hakee kotitalousvähennystä samaan tarkoitukseen.

Hyödynnä energiatuki

Yritysten ja yhteisöjen kannattaa hyödyntää työ- ja elinkeinoministeriön myöntävä uusiutuvan energian tuki aurinkoenergian investointikustannuksissa. Autamme mielellämme selvittämään tuet, joihin olet oikeutettu ja autamme tarvittaessa hakemusten kanssa.

Voit tutustua tukiin alla olevien linkkien kautta.

Energiatuet yrityksille: Energiatuki (TEM) • Energiatuki (Business Finland)

Energiatuet maatiloilleMaatalouden investointituet (Mavi)

Energiatuet pientaloille ja vapaa-ajan asunnoille:

Avustus pientalon öljylämmityksestä luopumiseksi

Luvat
Kotitalousvähennys
Energiatuki
bottom of page