top of page

tarinamme

Lohjan Kattoexpertit sukupolvenvaihdokseen nelivedolla

 

Kokenut yrittäjä tietää, että ajoissa ja huolella suunniteltu sukupolvenvaihdos turvaa yrityksen luotettavan ja laadukkaan toiminnan jatkumisen ja kehittymisen. Se antaa yrittäjälle myös mielenrauhan ja luottamuksen tulevaisuuteen. Jyrki Iso-Markku luottaa nelivetoon, sillä hänen kolme poikaansa ovat nyt mukana Kattoexperttien johdossa valmistautumassa hyvissä ajoin sukupolvenvaihdokseen. Isän on sitten turvallista jäädä eläkkeelle noin kolmen vuoden kuluttua, kun pojat ovat omaksuneet ja hallitsevat kaikki yrityksen toiminnan ja yrittäjyyden osa-alueet.

Jyrki-Iso-Markku-Lohjan-Kattoexpertit.jp
Lohjan-Kattoexpertit-2021.jpg
Perheyritys-Lohjan-Kattoexpertit.jpg

aurinkopaneelit uutena palveluna 

 

Antti, Aleksi ja Artturi ovat tietenkin pienestä pitäen olleet jollakin tavalla mukana työssäni. He ovat jo pitkään olleet myös töissä yrityksessä ja ovatkin tuttu näky monille asiakkaillemme kattotöissä. Kun aloimme puhua sukupolvenvaihdoksesta, oli selvää, että kaikilla pojilla on kiinnostus jatkaa yrityksessäni. He ovat innolla lähteneet mukaan toimintojen suunnitteluun ja kehitykseen. Palveluvalikoimamme onkin jo kasvanut heidän toimestaan. Nyt palveluihimme kuuluu myös aurinkopaneeleiden asennuspalvelu ja katon kuntotarkastus”, kertoo Iso-Markku.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme ajanmukaisia palveluita. Aurinkopaneeleiden asennus käy meiltä sujuvasti huopakaton asentamisen yhteydessä tai jo valmiille huopa-, pelti- tai tiilikatolle. Katon kuntotarkastusten avulla puolestaan haluamme auttaa kiinteistöjen omistajia korjaamaan katoissa olevat mahdolliset viat ajoissa ja välttymään näin mm. vuotoriskeiltä.”

 

Huopakattojen kattourakoinnit toiminnan ydin

 

”Toimintamme perustuu kuitenkin vahvasti bitumikermi- eli huopakattoratkaisujen urakointiin. Kaikilla urakoimillamme katoilla on Kattoliiton takuuehtojen mukaisesti

10 vuoden takuu työlle ja katemateriaaleille. Se kertoo mielestäni, että

asiakkaamme voi luottaa työhömme.” 

Jyrki Iso-Markku on todellinen Kattomies. Talonrakennuslinjan rakennusmestari tutustui bitumieristämiseen jo vuonna 1981 ja siitä alkaen huopakatot ovat olleet hänen työtään.

Monipuolisen kokemuksen ja asiantuntijuuden rohkaisemana, Iso-Markku perusti vuonna 2003 Lohjan Kattoexpertit ja tähän asti kattourakoita on tehty jo yli tuhanteen kohteeseen.  

 

 
Kaiken takana on nainen

 

Neljän miehen lisäksi perheyrityksen toimintoja tukee myös perheen äiti Salme Kortelainen. Kokeneena ammattirekrytoijana hän näkee poikien mukaan sitoutumisen upeana mahdollisuutena jatkaa isänsä jalanjäljissä. ”Meillä on nyt kolme vuotta aikaa nähdä miten poikien roolit jakautuvat heidän ominaisuuksiensa ja kiinnostuksensa mukaisesti parhaalla mahdollisella tavalla.”

 

 

 

 

Niin kuin nelivedon kuuluukin – Kattoexpertit suuntaa tulevaisuuteen vahvasti luottaen, uutta kehittäen ja erinomaisella suorituskyvyllä.

 

 

Lohjan Kattoexpertit Oy toteuttaa Suomen olosuhteisiin soveltuvia korkealaatuisia kattoratkaisuja ja -palveluita teollisuusrakennusten ja pienempien kohteiden tarpeisiin.

bottom of page